Померлі актори серіалу “Свати”: пам’ятаємо, любимо і цінуємо

Серіал "Свати" став одним з найвідоміших для російськомовних країн. Мільйони шанувальників із захопленням переглядають його і чекають нового сезону.

Валюха, Ольга Миколаївна, Іван Будько і Юра Ковальов – улюбленці публіки, культові герої і кумири мільйонів. Однак є ті герої, з ким шанувальники вже не зустрінуться і не візьмуть автограф. У цьому році планується випуск нового сьомого сезону. В честь цього згадуємо героїв серіалу “Свати”, які покинули цей світ.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський
Володимир Турчинський

Більше відомий як “Динаміт”. З’явився в епізодичній ролі в самому початку – перший сезон. Той самий бізнесмен, який купив маленькій Жені люльку миру в торговому центрі, коли продавець відмовилася її продавати дитині. Завдяки трубці світу Женєчка сподівалася примирити бабусь і дідусів.

Не стало Турчинського в 2009 році. Причина – проблеми з серцем. “Динаміту” було всього 46.

Анатолій Борчук

Анатолій Борчук (у білій футболці)
Анатолій Борчук (у білій футболці)

Сват Мітяя, який приїхав до нього на весілля. У той час ще Митяй і Будько помінялися будинками, тому що Мітяю було соромно приймати гостей.

Борчуков не стало 5 років тому.

Галина Опанасенко

Галина Опанасенко
Галина Опанасенко

Вона зіграла роль Микитівни в 6 сезоні. У неї була коза, яка, на думку Івана Будько та Мітяя, могла передбачати результати матчів.

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва
Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Батьки Ольги Миколаївни Ковальової. У 2013 році Аросєва померла на 87 році життя, а трьома роками пізніше – на 101 році помер Володимир Зельдін.

Олег Треповський

Олег Треповський
Олег Треповський

Цей актор в серіалі “Свати” також з’явився в епізодичній ролі – грав директора хлібозаводу, на якому працювали Валя і Іван Будько.

Дуже шкода, що улюблені герої йдуть. Бажаємо іншим акторам міцного здоров’я, терпіння і творчого натхнення для роботи над новими сезонами улюбленого серіалу.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.