(ВІДЕО) Лоліта вкрала одяг з магазину: “Відмаже улюблений адвокат”

Епатажні зірки люблять сміливі витівки, через які їх буде обговорювати громадськість. Але щоб настільки сміливі!

Кумир мільйонів Лоліта Мілявська показала в своєму Інстаграмі відеоролик, на якому винесла з дорогого брендового магазину одягу сукню. Щоб не привертати увагу, співачка сховала її собі під спідницю. Однак, шанувальники переконані, непоміченою вона точно не залишиться. До того ж, це не просто магазин, а шоу-рум її доброго друга – дизайнера Ігоря Гуляєва.

“Я вкрала і щаслива!”

Саме такими словами знаменитість підписала свою витівку в Інстаграм. І додала, що улюблений адвокат Жорін все одно відмаже.

Звичайно, більшість шанувальників зрозуміли, що це був жарт чи пранк, проте були і негативні коментарі з приводу того, який приклад Лоліта подає фанатам.

Зауважимо, що Мілявську досить часто помічають в його нарядах, тому не дивно, що вони так тісно спілкуються.

Додамо, Лоліта – одна з найбільш епатажних виконавиць російської естради. Вона дивує сміливими образами, висловлюваннями, піснями. І намагається виглядати відмінно в своєму віці. Зараз вона активно продовжує випускати пісні, які подобаються як старшому поколінню, так і молоді.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.