«У домашньому ресторані я провів карантин»: Дмитро Комаров розповів, що готує для нього молода дружина

Телеведучий Дмитро Комарова також розповів, як проводив час з дружиною на карантині.

Головний мандрівник країни Дмитро Комаров говорить, що провів карантин у домашньому ресторані. Про це повідомив Комаров Каті Осадчій у рамках програми «Світське життя».

За словами Дмитра дружина не готує звичайні страви. Олександра Кучеренко балує кулінарією:

«Це не просто холостяцький сніданок – яйця підсмажив і шматок хліба з маслом або сиром і чай. Ні, вона обов’язково запікає у духовці рибу, красиво прикрашає її якимись травами. Робить декор. Якщо навіть це просто яєчня, то це пашот або Бенедикт. Словом, у домашньому ресторані я провів карантин».

Дмитрий Комаров с женой Александрой Кучеренко
Дмитро Комаров з дружиною Олександрою Кучеренко

Ведучий програми «Світ навиворіт» також повідомив, що на карантині з дружиною переглянули сотні фільмів. Комаров купив проектор і влаштував домашній кінотеатр.

«Ми переглянули всіх «Джеймсів Бондів »і старі фільми ще 90-х років з мого дитинства. Я Саші показував свої улюблені фільми», – поділився Дмитро Комаров.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.