Пугачова похвалилася своєю “стежкою чудес”: Галкін і Примадонна знову в центрі уваги

Зоряна пара любить очолювати новинні рейтинги, тому досить часто взаємодіють із засобами масової інформації та фанатами. Цього разу вирішили порадувати фоловерів, як самі кажуть "стежкою чудес ".

Алла Борисівна Пугачова – Примадонна російської і радянської естради, яка не втрачає свою популярність довгі роки. У свій 71 рік вона виглядає просто сліпуче, і продовжує знаходиться на слуху, в вихорі вітчизняного шоу-бізнесу. Тим більше зараз вона ще й пробує себе в якості блогера, публікуючи практично кожен день лаштунками свого життя.

Прекрасна стежка, за якою доглядає Галкін

Днями Алла Борисівна опублікувала цікаве відео, яке змусило фанатів обговорювати її. Похвалилася Пугачова “стежкою чудес”, яка знаходиться на задньому дворі пентхауса. Як можна побачити на публікації, це затишна зелена стежина, усіяна конюшиною. Алла зазначила, що за нею стежить і доглядає виключно Максим Галкін.

Прекрасна стежка, за якою доглядає Галкін
Прекрасна стежка, за якою доглядає Галкін

Шанувальники в коментарях висловили своє захоплення, і відзначили, що дуже вдячні за практично безперервний зв’язок з її боку. Мабуть, під час карантину у Алли Борисівни з’явилося досить багато вільного часу на ведення блогу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.