Сергій Лазарєв показав свого бойфренда: все, що відомо про обранця співака Алекса Малиновського

Сергія Лазарєва помітили на одному з курортів в Сочі. Готель, в якому проживав співак, надав інформацію журналістам, що Лазарєв оселився в одному номері з Алексом Малиновським.

Минулого тижня співак Сергій Лазарєв опинився в центрі скандалу. Поки кордони на популярні курорти закордоном закриті, артист вирішив провести свій відпочинок в Сочі. За словами очевидців, він зупинився в готелі Hyatt біля моря.

Працівники готелю надали журналістам інформацію, що Лазарєв оселився в номері не один, а в компанії російської моделі Алекса Малиновського. Після того, як ця новина поширилася по багатьом пабліках і ЗМІ, адміністрація готелю попросила видалити всі дані.

Скриншот сообщения сотрудников отеля Hyatt представителям паблика
Скріншот повідомлення співробітників готелю Hyatt представникам паблік “Звездач”

Однак, роман Лазарєва і Малиновського вже встиг стати головним об’єктом обговорення минулого тижні. Шанувальники артиста також згадали, що минулого літа Сергій і Алекс відвідували разом Штати. Вони не публікували спільних фото, але їх видавали знімки, зроблені в однакових місцях в один і той же час.

Сам же виконавець прокоментував, що в Сочі він відправився на святкування дня народження своїх друзів — Гриші і Саші Малиновських.

Особливу увагу на себе привернув і сам Алекс. 34-річний чоловік останні кілька років активно намагається пробратися в життя російського шоу-бізнесу. Алекс брав участь в шоу “Голос” ще в 2012 році і до цих пір намагається будувати співочу кар’єру.

Алекс Малиновский
Алекс Малиновський

Малиновський має брата-близнюка Гришу. Про особисте життя Алекса практично нічого невідомо — він не був одружений і дітей у нього немає. Протягом усієї своєї кар’єри йому приписували романи і з жінками, і з чоловіками, серед яких був навіть Микола Басков.

Останнім часом ходять чутки про роман Малиновського і Лазарева. Однак, співака часто звинувачують в застосуванні чорного піару для розкрутки себе. Можливо, жертвою чергової такої піар-кампанії став на цей раз Сергій Лазарєв.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!