Як змінилися актори серіалу «Свати» за 12 років: фотодобірка

Свати - культовий серіал, який закохав у себе мільйони. За 6 сезонів глядач і актор стали настільки близькі, що розлучатися було важко.

У 2020-2021 роках планується вихід 7 сезону улюбленого серіалу дорослих і дітей. А до цього знімальна група брала паузу – на 12 років. Актори виросли, змінилися, зістригли волосся, завели сім’ї, розлучилися, дебютували в проектах. Що з ними сталося? Розповідаємо в нашій добірці.

Людмила Артем’єва

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

Роль Ольги Ковальової настільки запам’яталася глядачам, що принесла Людмилі колосальну популярність. Вона продовжила працювати і в інших картинах, проте за свою роль інтелігентної городянки отримала дві престижні премії.

Анатолій Васильєв

Анатолій Васильєв
Анатолій Васильєв

Дідусь Юра полюбився глядачеві з першого сезону. Однак після 4 сезону з колегою по цеху Добронравовим у нього виникла сварка. Сценаристи похапцем переписували сюжет, виводячи з нього цього героя.

Після цього в одному з інтерв’ю Васильєв заявляв, що йому більше не цікаво працювати в цьому серіалі, так як він нічому не вчить, і перетворився в банальщину.

Працювати продовжив Анатолій вже в театрі.

Федір Добронравов

Федір Добронравов
Федір Добронравов

Зірка серіалу “Свати”, його основа, сміх і голос. Свого глядача Федір знайшов саме завдяки сватам. “Іван Будько” також продовжив розвивати себе в якості актора театру.

Тетяна Кравченко

Тетяна Кравченко
Тетяна Кравченко

Валюха – людина, чиї фрази перетворилися на крилаті вирази. Вірить в те, що доля – заздалегідь вирішене явище, яке можна прочитати по руці. Тому неодноразово говорила, що знала – популярність наздожене її вже в зрілому віці.

Після сватів Тетяну стали активно запрошувати в інші проекти, де вона успішно демонструє свої таланти.

Анна Кошмал

"Ганна

Женька, яка була в серіалі тільки з п’ятого сезону – молода і успішна. Слава, яка обрушилася на неї, дозволила маленькій зірці запалитися. Її активно стали запрошувати на проекти 1 + 1. Наприклад, “Хазяйка”, “Село на мільйон”, “Село на мільйон-2” і багато інших. А ще – вона завидна наречена.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.