Повернувся з того світу: як зараз живе і виглядає актор Олексій Янін, який в 32 роки переніс інсульт

Олексій Янін в 32 роки переніс інсульт. Успішний і затребуваний актор виявився прикутий до візка. Зараз за Олексієм доглядають мама і дружина.

Російський актор Олексій Янін досить успішно почав свою кар’єру. Його запрошували в різні фільми і серіали, і до 32 років його фільмографія налічувала вже понад 20 картин. Справжню любов глядачів Яніну принесли ролі в серіалах “Студенти”, “Троє зверху”, “Дочки-матері” та інші.

Встиг Олексій побудувати і щасливе особисте життя — в 2012 році він одружився на співачці Дарині Клюшніковій, яка народила акторові сина Андрія.

Алексей Янин и Дарья Клюшникова с сыном
Олексій Янін і Дарина Клюшникова з сином

Щасливе сімейне життя і успіхи в кар’єрі Яніна вмить розбилися в 2015 році. 6 травня 32-річному акторові стало погано, його госпіталізували у важкому стані. Олексій переніс інсульт. Однак, операцію лікарі призначили тільки на 12 травня — за шість днів молодому чоловікові стало гірше. В результаті, Янін був введений у стан медичної коми.

Після виходу з коми через два місяці, актор вже не зміг повернутися до звичного життя. Він не зміг самостійно їсти, пересуватися, розмовляти, а на початку, навіть дихати.

Зараз Олексія Яніна практично не впізнати. У цьому році він відзначив свій 37-ий день народження. Його дружина і мама підтримують його і допомагають відновитися. Він проходить регулярний курс масажу, ерготерапії, лікувальної фізкультури. За словами медиків, Яніну потрібно ще кілька років реабілітації для того, щоб починати нове життя.

Алексей Янин в кругу родных
Олексій Янін в колі рідних

У 2020 році, через п’ять років після трагедії, Олексій Янін вперше зміг стати на ноги і навіть посміхнувся. Такі новини дарують його рідним і близьким величезну надію на одужання.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.