Поплавський знову засвітився з напівголими студентками: танцював під Потапа

Михайло Поплавський любить потрапляти в центр уваги. Нерідко він з'являється в компанії молоденьких студенток свого вишу, чим і привертає увагу.

Днями один з найбільш епатажних героїв українського шоу-бізнесу показав в популярній соціальній мережі Тік-Ток спекотні танці. Не дивно, що там він в компанії двох молоденьких дівчат. Витанцьовував Михайло під новий хіт репера Потапа Chica Bamboni. Репост на свою сторінку в Інстаграм зробив і сам Потап.

Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа
Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа

Співаючий ректор змусив студенток танцювати під пісню Потапа

На початку місяця відомий український репер і народний артист Потап випустив трек Chica Bamboni, і запустив однойменний челлендж. Зірки української естради стали з радістю знімати короткі танцювальні ролики під цю пісню, що дуже сподобалося прихильникам.

Найзнаменитіший ректор України не міг пройти повз такий марафон, і з радістю підтримав колегу по цеху – дав жару з молодими дівчатами під хіт Потапа.

Як прокоментував зоряний репер Потап: “Ну це Перемога !! @poplavskiy_michail Цей хлопець отримує грант на освіту в Київському Університеті Культури “.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.