Похорон Заворотнюк пройшли таємно: з’явилися чутки про те, що актриса померла

Маму відомої телеведучої та актриси Анастасії Заворотнюк бачили на кладовищі, яке розташоване в кількох кіломентрах від їхнього будинку.

Шанувальники вирішили, що сім’я Анастасії Заворотнюк приховує смерть актриси. Це підтверджує не тільки загадковий візит матері Насті на кладовищі, а й той факт, що Анна Заворотнюк не так давно попросила фанатів не питати у неї нічого на тему мами.

Заворотнюк померла? Фанати б’ють на сполох

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

У зв’язку з цими подіями шанувальники знаменитості заговорили про те, що сім’я Насті поховала її без зайвих очей і без пильної уваги журналістів.

До слова, на одному з форумів підтверджується інформація про смерть Насті. Датують цю подію ще початком 2020 року.

«Познайомився днями з одним чуваком, в силу своєї професії він крутиться серед російських зірок. Розповідає: типу Заворотнюк померла ще три місяці тому, заповіла, щоб поховали таємно і оприлюднили тільки через півроку », – пише невідомий блогер.

Офіційні джерела і особистості, наближені до сім’ї Заворотнюк, поки ніяк не коментували цю ситуацію.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.