(Відео) YouTubers створили пародію на “Кримінальне чтиво ” з Тарантіно з котом в якості одного з головних акторів

Якщо ви не тільки любите кішок, але і є шанувальником класичної «Кримінальне чтиво» з Тарантіно, то це одне задоволення!

Термінові новини – інтернет все ще вкрай одержимий кішками.

І тепер, все тривожні речі відбуваються по всьому світу, ймовірно, більше, ніж будь-коли.

Звідки ця нав’язлива ідея? Ну, відповідь на це питання не з легких. Фактично, багато вчених намагалися знайти корінь цього величезного чарівності, але точної відповіді так і не знайти.

Незважаючи на це, існує багато різних теорій

Наприклад, деякі вчені вважають, що ця одержимість є еволюційної річчю, тому що, за їхніми словами, кішки нагадують людських дітей, оскільки у них великі очі і маленькі носи.

Більш того, Радха О ‘Мара передбачає, що причиною цієї нав’язливої ідеї може бути «самосвідомість кішок».

«Я стверджую, що це рідко зустрічається в споживацьку культуру, в якій домінує нагляд, де ми постійно усвідомлюємо потенціал спостереження. Несвідоме поведінку кішок в онлайн-відео пропонує глядачам два ключових задоволення: уявити можливість свободи від спостереження і випробувати здатність керувати наглядом як безпроблемну », – пише вона в своїй статті.

Список цих пояснень можна продовжувати і продовжувати і продовжувати.

Але тепер давайте подивимося на один із прикладів, який ще раз довів той факт, що на даний момент кішки просто володіють Інтернетом.

Ми говоримо про це відео, яке нещодавно було завантажено на канал YouTube під назвою Owl Kitty.

Якщо ви не тільки любите кішок, але і є шанувальником класичної «Кримінальне чтиво» з Тарантіно, то це одне задоволення!

Давайте поглянемо.

Власники цього каналу на YouTube створили невелику пародію на класичне «Кримінальне чтиво», в якій знялася їх чарівна кішка на ім’я Ліззі! Люди в Інтернеті повністю одержимі цим (а деякі навіть говорять, що пародія навіть краще, ніж реальна річ).

 ""

Цей канал на YouTube належить режисерові і аніматору Тібо Чарроппіну, а також творчому письменнику і редактору контенту Олівії Бун. Ці двоє постійно роблять нові пародії на знамениті фільми і телепередачі за участю своєї кішки Ліззі.

Люди абсолютно люблять це. На даний момент на YouTube розміщено понад 350 тисяч передплатників, а в профілі Instagram – майже 700 тисяч!

 ""

Цю чарівну пухнасту дівчину звуть Ліззі, а її сценічне ім’я – Owl Kitty!

 ""

Виявляється, Ліззі зараз три роки, і вона була усиновлена з місцевого притулку для тварин ще в дитинстві. «Owl Kitty завжди була прізвиськом Ліззі. У неї грушоподібна форма і великі круглі очі, як у сови », – йдеться на офіційному сайті Owl Kitty.

 ""

Так як Ліззі була усиновлена з притулку, її батьки-кішки дуже заохочують усиновлення домашніх тварин: «Сім’я Owl Kitty прагне допомагати притулкам по всій країні, сприяючи усиновлення домашніх тварин. Так багато чудових домашніх тварин в даний час потребують будинках. Хто знає, наступний Owl Kitty може чекати вас в притулку. Більш того, вони постійно збирають гроші на усиновлення тварин.

 ""

«До сих пір Owl Kitty з’являлася в таких класичних іграх, як«Зоряні війни »,« Гаррі Поттер »,« Парк юрського періоду »,« Як приручити дракона »,« Сяючий »,« Титанік », “50 відтінків сірого і ризикований бізнес.” Ви також можете знайти її в «Грі престолів», «Королі-леві» і «Незнайомих речах», – йдеться в описі каналу.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.