Свати 7: кадри зі зйомок, дорослі діти, перевтілення, нові подробиці

Шанувальники культового серіалу з нетерпінням чекають його продовження. І вже з'явилися деякі подробиці з закулісся.

Сьомий сезон буде фінальним у Сватів. Як розповідали режисери, спочатку взагалі замислювали тільки кілька серій. Але коли зрозуміли, що глядачам це подобається, вирішили розвивати ідею, і зняли аж 6 сезонів. Потім довгі роки мовчання, проблеми з дозволом на в’їзд, заборону показу на українських каналах, і ось в 2018 зйомки знову вдалося почати. Серіал практично готовий, і на екранах його очікують побачити вже в 2021.

Акторський склад, який буде на екрані

Як відзначають представники знімальної групи, останній сезон серіалу досить непростий. Процес зйомок затягнувся спочатку через те, що деяким акторам заборонили в’їзд в Україну, зараз через епідемію коронавіруса.

Трохи закулісся шанувальникам показав Данило Бєлих – тато Женьки. У себе в Інстаграмі він опублікував кадри. На них потрапили легендарні Іван Будько, він же Федір Добронравов, Валюха, вона ж Тетяна Кравченко, а також Інна Корольова і Олександр Феклістов.

У коментарях прихильники стали писати слова подяки за складну і наполегливу роботу на майданчику. Також безліч фоловерів висловили свою надію побачити новий сезон якомога швидше.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.