Максим Галкін показав, як вчить дітей плавати у власному СПА-центрі

Зоряна пара шоумена і Примадонни кожен день ділиться подробицями свого життя і виховання дітей в Інстаграмі.

Цього разу Галкін вирішив поділитися з аудиторією тим, як вчить плавати своїх малюків. Гуморист опублікував зворушливе відео з сімейного архіву – Гаррі і Ліза у власному басейні плескатються у воді.

Гаррі і Ліза не дають нудьгувати зоряним батькам

Галкін показав власний СПА
Галкін показав власний СПА

Папа Максим на своїй сторінці розповів і показав, як син і дочка вчаться плавати в їх критому басейні. Фоловерам впало в око те, що власний СПА має інтер’єр китайського імператорського палацу: “Дорого-багато “, – пишуть підписники.

Як зазначає зоряний тато, Лізі досить легко дається плавання. Вона талановито балансує на дощечці і відмінно пірнає. А Гаррі прекрасно себе почуває на батькових плечах.

Крім цього, нещодавно Пугачова і Галкін засвітили свій шикарний особняк і розкішний сад поруч з ним. Шанувальники захоплюються тим, як зоряна пара з величезною різницею у віці зберігає ідилію, і є прикладом для інших.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.