Померлі молоді зірки: вони пішли занадто рано (Фріске, Началова, Децл і інші)

Шоу-бізнес приваблює багатьох молодих і гарячих. Однак не всім виходить в ньому залишити слід.

Сьогодні поговоримо про людей, які змогли запам’ятатися фанатам, і залишили слід в культурі своєї країни. Однак через певні обставини рано пішли з життя.

Юлія Началова

Юлія Началова
Юлія Началова

38-річна співачка боролася з серцевою недостатністю, але недуга виявився сильнішою. Також вона довгий час боролося з подагрою, яка, кажуть, почала розвиватися у неї після операції по збільшенню грудей.

Децл

Децл
Децл

У нього в 35 років зупинилося серце. Журналісти відзначають, що виконавцю стало погано після чергового концерту в нічному клубі. В причини смерті лікарі також написали – гостра серцева недостатність. Але є непідтверджені чутки, що помер Децл через передозування наркотиками.

Антон Єльчин

Антон Єльчин
Антон Єльчин

Антон – актор і з Росії, який знімався в американських фільмах. Знаменитий за картинами «Альфа Дог», «Зоряний шлях», «Термінатор: Та прийде рятівник», «Стартрек». Єльчина не стало, коли йому було 27. Актор потрапив в страшну аварію – він вийшов з машини, і забув поставити її на ручне гальмо. Авто покотилося вниз і затиснуло тіло Антона між бампером автомобіля і цегляною колоною.

Єгор Клінаев

 "Єгор

Він брав участь в серіалі Фізрук, завдяки йому і прославився. Не стало Клінаева в 2017 році – тоді йому було всього 18 років. Причиною смерті стала страшна ДТП. Єгор їхав на машині і став свідком аварії на дорозі. Він вирішив допомогти постраждалим – припаркував свій автомобіль і вийшов на дорогу. В цей час їхала інша машина, яка не помітила ДТП, збила трьох людей і врізалася в сусідній автомобіль. Пізніше головний актор серіалу Фізрук Дмитро Нагієв сказав, що аварія, в якій загинув Єгор – його особиста трагедія.

Жанна Фріске

Жанна Фріске
Жанна Фріске

Співачці було 40 років, коли у неї діагностували рак. Можливо, він розвинувся через пізні пологи і ЕКО. Після звістки про страшний діагноз, Фріске все рідше стала з’являтися на публіці. На лікування співачки різні фонди і благодійники зібрали 66 мільйонів рублів, однак це не допомогло. 15 червня 2015 року знаменитості не стало.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.