“Розірвали Одесу”, – Влад Яма яскраво відсвяткував 38-річчя в розкішному лімузині

Танцюрист і шоумен Влад Яма знає, чим можна здивувати шанувальників.

Відмінним приводом знову опинитися в центрі уваги став День народження артиста. З огляду на те, що зараз коронавірус, карантин, і кордони закриті, Яма вважав за краще відзначити його на “перлині біля моря ” – в Одесі. Тим, як все пройшло, Влад поділився в своєму профілі в Інстаграмі.

Влад Яма показав, як яскраво провів вихідні в сонячній Одесі

Літо, сонце, море, пляж і яхта – так пройшов 38 день народження знаменитого танцюриста і екс-коханця Наталії Могилевської, Влада Ями. Відзначимо, що він хоч і публічна особа, але все одно рідко ділиться своїми подіями з життя з фоловерами.

Крім того, що Яма – мало не головний танцюрист країни, він ще й член журі танцювального шоу “Танці з зірками “, тренер гумористичної програми “Ліга Сміху “. Днями у себе в профілі він опублікував нове фото з святкування.

Зазначив в публікації ще й красуню-дружину Лілію Яму, якій подякував за привітання, і зворушливо зізнався їй у коханні. Як виявилося, пара поїхала в Одесу без приводу, і не прив’язуючись до того, що у Влада день народження. А Лілія вирішила зробити чоловікові зворушливий сюрприз. Судячи з підпису і фото Влада, вони прекрасно провели час.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.