Охлобистін пояснив, чому заступився за Єфремова

Актор Іван Охлобистін, який прославився роллю в серіалі Інтерни і інших значущих картинах, днями висловився в підтримку Михайла Єфремова. Зараз актор і шоумен пояснив свої слова.

Охлобистін давав інтерв’ю в проекті Метаметріка на Ютубі. Одним з питань була ситуація з Михайлом Єфремовим і тим, чи підтримує актор свого колегу по сцені. На думку Івана Охлобистіна, обвинуваченого в скоєнні смертельної ДТП Єфремова потрібно засудити до умовного покарання. Відзначимо, що Охлобистін і Єфремов – не тільки колеги по цеху, а ще й родичі.

“Биков” з Інтернів розповів, чому заступився за Михайла Єфремова

Як зазначив Охлобистін: “Я – російська людина, я все одно своєю мірою суджу. Навіть якби він був людожер, все одно залишився б моїм кумом і другом”, – сказав Іван Охлобистін в інтерв’ю Ютуб-проекту Метаметріка.

Охлобистін і Єфремов
Охлобистін і Єфремов

Відзначимо, що російський актор Михайло Єфремов, якого звинувачують в тому, що він п’яний сів за кермо і став причиною ДТП, є хрещеним батьком старшої дочки Охлобистіна.

Як висловився Охлобистін, якби він міг щось вирішити, то засудив би свого кума до умовного терміну.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.