Могилевська заінтригувала шанувальників гарячим образом з нового кліпу: “Молода красуня “

Гаряча українська співачка Наталія Могилевська повторила легендарну "фішку " Девіда Боуї. Шанувальники вже в передчутті нового кліпу "Білий літак ".

Могилевська не з тих, хто буде приховувати своє особисте життя. Вона активно ділиться з фоловерами та шанувальниками своїми секретами, і розповідає про закулісся зіркового життя. Нещодавно продюсерка і співачка шокувала своїх фанатів – підстригла волосся і перефарбувалася в яскравий блонд.

Гарячий образ з нового кліпу: “Молода красуня “

Попередньо прем’єра кліпу була намічена на 14 липня, однак з незрозумілих причин знаменитість не змогла опублікувати свою роботу. У фанатів виникло безліч фанатів, і щоб якось втішити їх інтерес, Наталя Могилевська опублікувала нове фото – блискучий мейк і сексуальний блонд.

Гарячий спосіб з нового кліпу: "Молода красуня"
Гарячий образ з нового кліпу: “Молода красуня”

В описі Могилевська запевнила, що не відбулося нічого серйозного, тільки технічні труднощі. Їх команда знаменитості усуне вже з ранку четверга. Очікується, що “Білий літак ” шанувальники зможуть почути вже 16 липня.

Також додамо, що в новому кліпі шанувальників чекає ефектне перевтілення в Санта-Барбару. Це вже стало найбільш обговорюваною подією тижня. Могилевська впевнена у своєму успіху, і в тому, що трек стане справжнім хітом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.