«Шкода твою маму»: фанати обрушилися на Івлеєву з критикою

Настя Івлеєва - телеведуча і блогерша, яка звикла привертати увагу фанатів епатажними витівками і фокусами. Але в цей раз нарвалася на серйозні проблеми.

Як відомо, Анастасія Івлеєва – одна з найбагатших жінок в російському шоу-бізнесі. Завдяки її епатажності і впевненості в собі, її гонорари злетіли до небес. Зараз вона продовжує залишатися в центрі уваги. Однак незважаючи на високі доходи, брендові сумки від світових дизайнерів, дорогий одяг і прикраси, її мама живе у звичайній квартирі зі зламаним водонагрівачем.

«Брила ноги і йшла на побачення»

Ведуча і блогерка Настя веде свій авторський влог під назвою «Бандитський Петербург». В одному з останніх випусків вона показала “батьківський будинок” – квартиру, в якій живе її мама і брат, а раніше жила і сама Настя.

Івлеева показала квартиру, в якій живе її мама і брат, а раніше жила і сама Настя
Івлеєва показала квартиру, в якій живе її мама і брат, а раніше жила і сама Настя

Вона пройшлася по всіх кімнатах. Засвітила навіть ванну кімнату, де, як висловилася епатажна ведуча, вона «брила ноги і йшла на побачення».

Мабуть, шанувальники Насті повинні були якось її підтримати, але замість цього на адресу дівчини полилися звинувачення: «Трохи в шоці від того, що її мама живе в таких умовах, при такому-то заробку дочки». У коментарях також відзначили: «Шкода твою маму. Мені здається, що тобі варто було б подарувати їй квартиру ».

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.