Волочкова гине на війні: «Балерина всієї Русі» поділилася особистим

Епатажна балерина Анастасія Волочкова розповіла про те, як провісник вгадував її минуле.

В інтерв’ю виданню “Співрозмовник” найбільш знаменита балерина Росії зізналася, що недавно зустрілася з особливою людиною. За словами Насті, він може дізнатися ким людина була в минулому житті.

Російська балерина Анастасія Волочкова розповіла, як «гинула на війні»

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

За словами цього чаклуна або провісника, Анастасія Волочкова гинула на війні, захищаючи чоловіка. Волочкова розповіла про це в досить жартівливій формі, ставлячись до подібної інформації скептично: “Але це було в минулому житті. Тепер чоловіки захищають мене”, – резюмувала балерина.

Продовжуючи цю тему, знаменитість зазначила, що їй дуже подобається її справа, і назвати це суто роботою – неможливо. Це те, чим вона готова займатися кожен день, і у це готова вкладати всю себе. Причиною такого ентузіазму та стану піднесення Волочкова зобов’язана закоханості. Ім’я обранця поки не розкриває, але деякі особливо уважні шанувальники подейкують про зв’язок з Микитою Джигурдою. Сама зірка це ніяк не коментує.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.