Як танцює Олег Винник: підкорювач всіх “вовчих” відкрив новий талант

Олег Винник — підкорювач всіх жіночих сердець. Нині артист спробує себе в ролі танцюриста в новому сезоні проекту «Танці з зірками». Його назвали в числі перших, хто буде брати участь в проекті, але чи означає це лідерство на танцполі?

Український співак взяв участь в щорічному #танціззіркаміchallenge, який проводить 1+1 перед стартом нового сезону.

Суть «виклику» в тому, що б одна зірка запросила в ультимативній формі своїх, так би мовити, колег по цеху. Серед яскравих артистів в шоу були помічені MARUV, Оля Полякова і, звичайно ж, Наталя Могилевська, яка обійшла в першості молоду Надю Дорофєєву.

Тепер черга блищати українськими чоловікам-селебріті. Ми всі, безперечно, зачаровані співом Олега. Але ось в танцювальному мистецтві він не був помічений.

Сам артист помітив в одному з інтерв’ю, що танець для нього — складна краса. За його словами, потрібно багато працювати, що б блищати на танцполі. Свою участь Олег розглядає, як можливість для свого творчого розвитку, і не заперечує, що на цьому шляху його безперечно чекають труднощі.

Варто зазначити, що під час живих виступів вокаліст особисто не бере участі в танцювальних постановках. Його спів супроводжує балет, або відеоряд.

Наступним можливим учасником стане Надія Мейхер-Грановська, яка була запрошена Олегом Вінником у рамках #танціззіркаміchallenge.

Цікаво, що Надія вже була учасницею шоу. Вона танцювала в парі з Петром Чернишовим, а потім з Ігорем Ярмоленко. Фіналісткою, на жаль, колишня «чорненька з Віагри» не стала. Подивимося, чи підтримає Надя танцювальний флешмоб.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".