“Коли ти народиш від Балана? “, – Тіна Кароль заінтригувала українців загадковим відео

Пара Тіни Кароль і Дана Балана не перший місяць перебуває в центрі обговорень. Інтерес викликає те, що у зірок є роман, який вони не афішують.

Щоб якось продовжити цю тему, українська співачка і народна артистка Тіна Кароль поділилася раптовим інтригуючим відео, яке викликало багато питань. Днями сторінка офіційного фан-клубу співачки в Інстаграм “Фантина ” показали незвичайне відео, на якому красуня позувала з Insta-маскою. На обличчі Тіни Кароль красиві сердечка, а сама вона радує фанатів вельми відвертим декольте.

“Коли ти народиш від Балана? “

На відео Тіна Кароль розмовляє з незнайомим чоловіком. Його знаменитість не показала, і по голосу дізнатися чоловіка теж не вдалося. На фоні він згадує Дана Балана, і називає скандальні заголовки ЗМІ, пов’язані з цією парою – запитує коли вона народить від Дана Балана?

Тіна Кароль відреагувала на це насмішкою і іронією, обурено хитаючи головою.

Відзначимо, що чутки про можливий роман Балана і Кароль почалися під час зйомок останнього сезону “Голосу країни” в Україні. Як заявив продюсер проекту, це історія “Красуні і Чудовиська”, яку артисти написали самостійно.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.