Ада Роговцева відзначила свій 83 день народження: особиста драма великої актриси

Ада Роговцева шановна і улюблена актриса багатьох поколінь. Вона змогла підкорити кінематограф і сцену театру. Але життя приготувала для артистки не найпростіший сценарій.

16 липня виповнюється 83 роки української акторці Аді Роговцевій. За свою кар’єру вона встигла втілити десятки ролей і стати улюбленицею для багатьох глядачів. В юні роки дівчата навіть намагалися наслідувати стиль одягу і зачісці Ади Миколаївни.

Дитинство майбутньому зірки кіно пройшло в бідності й убогості, вона народилася і виросла на Сумщині. З раннього віку вона відвідувала драматичні гуртки і писала вірші. Стати видатної артисткою – така була головна мета маленької дівчинки. Після випускного Роговцева купила квиток до Києва і відправилася вступати до університету культури імені Карпенка-Карого, де знайшла успіх ще на першому курсі – її почали запрошувати в спектаклі імениті режисери.

Їй щойно виповнилося 24, а вона вже отримала звання «Заслужена актриса».

В університеті вона познайомилася з єдиним чоловіком – Костянтином Степанковим – він був на 10 років старше Ади і викладав у нёе. Свій роман вони розсекретили тільки після закінчення Роговцевої останнього курсу. У подружжя народилися син і дочка.

Але в 2004 році щасливе життя сім’ї звалилася – від ішемії помер чоловік Ади. А через 8 років вона втратила і сина. Хлопець був ліквідатором на Чорнобильській АЕС, після чого у нього діагностували онкологію.

Ада Роговцева с мужем и детьми
Ада Роговцева з чоловіком і дітьми

Ада Роговцева важко переживала втрату улюблених людей, вона довгі роки переносила важку біль, яка не вщухла і сьогодні.

Актриса зараз продовжує зніматися в кіно, відстоює свою громадянську позицію і няньчить прекрасних онуків.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.