Бузова роздяглася для Playboy: показала свої форми без зайвого одягу

Ольга Бузова - володарка шикарної фігури, яку знаменитість не приховує, навпаки - отримує при її допомозі ще більше уваги з боку шанувальників.

Бузова прославилася тим, що була ведучою на легендарному проекті “Дом-2”. Однак час іде, і вона шукає інші шляхи як привернути увагу людей – на цей раз вона вирішила конкретно хайпанути, і показала свої форми фотографу для розміщення їх на обкладинці Плейбоя.

Бузова знялася для Плейбой

Цей відвертий дебют у Ольги вже не вперше. До цього вона стала обличчям популярного журналу для чоловіків 14 років тому – в 2006. Однак була на обкладинці не одна, а з учасницями телепроекту “Дом-2 ” Оленою Водонаєвою і Вікторією Карасьовою. Потім в 2010 і 2018 роках вона також засвітила свої апетитні форми для читачів цього журналу, і ось в 2020 Playboy знову запросив красуню Бузову стати їх обличчям.

Бузова знялася для Плейбой
Бузова знялася для Плейбой

“Ось вона я і моя четверта обкладинка для @playboy_russia “, – похвалилася Оля у себе в Інстаграм-профілі.

Шанувальники позитивно відреагували на фото, і написали чимало компліментів. Однак головне питання – звідки на фото з’явилися груди? Адже раніше у Бузової був перший розмір.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.