Міхрімах-султан з “Величного століття” показала своїх дітей: внуки Роксолани

Пелін Карахан - це турецька актриса, яка прославилася на весь світ завдяки своїй ролі в серіалі "Величне століття".

У культовій картині вона зіграла дочку Хюррем Султан – величну принцесу Міхрімах. Дана картина принесла Пелін Карахан справжній успіх – після цієї ролі дівчину стали запрошувати в інші успішні проекти. Сьогодні їй 35 років, і вона виховує прекрасних синів. Фотографіями з сімейного архіву вона поділилася в Інстаграм.

35-річна Пелін Карахан позує разом зі своїми синами

Всі фото зроблені на узбережжі теплого курорту, куди сім’я вирушила у відпустку. Швидше за все, Пелін Карахан досі відпочинку. Такий висновок можна зробити з її публікацій в Інстаграмі.

Поруч з нею – найдорожчі люди – сім’я. Ажіотаж і масу позитивних коментарів викликали атмосферні фото з синами. На них “Міхрімах” показала двох синів – п’ятирічного Алі і трирічного Джана. Чоловік актриси – турецький бізнесмен Бедри Гюнтаем. Вони разом же 6 років. За цей час вони встигли одружитися і народити двох синів, яких зараз виховують. Кар’єру Пелін Карахан не закінчила, лише взяла тимчасову паузу, щоб приділити достатньо уваги синам.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.