Дружина Єфремова працює на кількох роботах, щоб забезпечити сім’ю після ДТП чоловіка

Софія Круглікова - дружина Єфремова, якій він зраджував останні місяці. Вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка, і не в тому будинку, де йому призначили домашній арешт.

Як інформують особистості, наближені до пари, Софія працює викладачем звукорежисури, звукозапису та супутніх дисциплін. Однак однієї зарплати недостатньо, щоб забезпечити дітей, поки чоловік відбуває покарання, тому вона береться за всі можливі підробки і можливості отримати гонорар. Про це друзі сім’ї розповіли журналістам.

Дітей годувати-то треба: Кругликова багато підробляє і записує зірок на студії, щоб прогодувати сім’ю

Михайло Єфремов і Софія Круглікова
Михайло Єфремов і Софія Круглікова

Як стверджують інсайдерські інформатори, у сім’ї майже не було заощаджень, тому що Єфремов багато пив, і витрачав гроші на азартні ігри. Тому зараз, коли сім’я опинилася в такому непростому становищі, а Михайло Єфремов і зовсім може сісти у в’язницю на 12 років, всі питання по забезпеченню звалилися на плечі Кругликової.

Нагадаємо, в центрі Москви 8 червня сталася страшна аварія – російський артист Михайло Єфремов, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, перетнув подвійну суцільну і врізався в зустрічний автомобіль. Водій цього автомобіля помер. Зараз горе-актор сидить удома – суд обрав запобіжний захід “домашній арешт “. Вирок представники Феміди будуть виносити 8 серпня. Санкція статті передбачає покарання до 12 років в’язниці.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.