Харламов представив нову пасію: проміняв Асмус на гігантський бюст

Не встигли фанати отямитися від розлучення Харламова і Асмус, як Гарік тут же взяв роль завидного холостяка, і став шукати собі коханку.

Засоби масової інформації і блогери так пильно стежили за Харламовим, що навіть вистежили його вночі поруч з нічним клубом. Гарік вирішив не ховатися, адже “від вас все одно нічого не приховаєш “, і в іронічній формі поділився з прихильниками фото своєї “коханої “.

Знайомтеся … Моя нова пасія, Гіга Бюстовна Грудініна!

У своєму Інстаграм-блозі Гарік Харламов опублікував скріншот новини, де мова йде про нову дівчину гумориста з “гігантської грудьми”. Чутки ходили про те, що комік зустрічається з відомою жінкою з досить немаленьким декольте. Сам Гарік прокоментував ці чутки так: «Гаразд … Розкрили … Що вже там … Знайомтеся … Моя нова пасія, Гіга Бюстовна Грудініна!».

І опублікував відповідне фото.

Харламов поділився фото нової дівчини
Харламов поділився фото нової дівчини

Відзначимо, що йому приписують роман з Яною Кошкіною, проте поки ця інформація не підтверджена. Днями журналісти повідомили, що гуморист і тепер уже холостяк Харламов влаштував вечірку з нагоди закінчення зйомок одного з проектів в караоке-клубі на вулиці Новий Арбат в центрі Москви. Там він сказав, що буде “відзначати розлучення “, і провів в клубі близько 10 годин.

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.