(Відео) Мама Ігоря Крутого розповідає про сина: “Мій син”

Маленький Ігор, у зв'язку з відсутністю іграшок, грався кришками від каструль.

Мама Ігоря Крутого, згадує, свою молодість і як вона вчилася в Харкові. Тоді всі дівчата були закохані в їх викладача Ігоря Васильовича. Тоді молоді дівчата поклялися, що у кого буде перший син, вона назве його Ігорем. Перший син народився у мами Крутого. І назвала вона його як і обіцяла – Ігор.

Маленький Ігор, у зв’язку з відсутністю іграшок, грався кришками від каструль. Ними він бив один як барабан. Часто хлопчик сидів задумливо про що думав. Мама каже, що можливо тоді вже він складав музику.

 ""

Як тільки у них відкрилася музична школа – маленький Ігор пішов в школу. Ходив він туди зі своїм акордеоном, хоч він був важким для нього.

Ігор дуже рано почав трудове життя. Спершу був викладачем. Заробляв він гроші сам і одночасно навчався. Жилося Ігорю Крутому дуже важко. Потім стало легше. Завдяки Ігорю мама побувала в чотирьох круїзах і була в багатьох країнах побачила світ. Мама ледве стримує сльози та розповідає як вона любить свого сина.

Мама каже, що її син дуже працьовитий і може відстояти свої права і якщо Ігор поставив мету перед собою він досягне її.

Ігорю Крутому пощастило зустрітися з хорошими людьми, які йому допомогли та вивели його в люди на велику сцену. Однак до теперішнього часу для Ігоря Крутого найсильнішим і неповторним авторитетом є його батько. Мамі Ігоря Крутого 85 років. Вона прекрасно виглядає і завжди в настрої. Дуже цінує відносини свого сина до неї та пишаєтся ним як і будь-яка мама.

Подивіться це відео і дізнайтеся подробиці життя талановитого композитора і відмінного сина.

Відео: мама Ігоря Крутого розповідає про сина

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.