(Відео) Найчарівніша мимра Радянського Союзу – Аліса Фрейндліх. Як живеться актрисі

Ельдар Рязанов спеціально написав для неї роль у фільмі "Службовий роман ".

Аліса Фрейндліх народилася в північній столиці Росії. Вона пережила блокаду. Ще в молоді роки, коли їй було важко – вона завжди мріяла грати на сцені. Вона згадує, що було і горя багато і негараздів, але вона ніколи нікому не заздрила. З огляду на невисокий зріст їй спершу пропонували невеликі ролі хлопчиків-бешкетників.

Після того, як її розглядів другий чоловік Ігор Владимиров, знаменитий театральний режисер, вона почала грати драматичні ролі.

Проживши в шлюбі 18 років вони розлучилися, але все одно продовжували працювати разом. Третій шлюб з Юрієм Солов’єм був тривалістю 10 років. Сама Аліса зізналася, що самотність її не обтяжує, так як вона цілком віддана роботі. Ельдар Рязанов спеціально написав для неї роль у фільмі “Службовий роман “.

 ""

Аліса Фрейндліх завжди поводиться аристократично і з іронією. Це подобається її друзям і знайомим. Аліса Фрейндліх дала інтерв’ю і згадала своє життя в різні епохи. Особливо вона згадує той нелегкий час коли вона тільки починала свою трудову діяльність. З її прізвищем їй жилося не сильно комфортно, і вона на цьому акцентувала увагу в інтерв’ю. Хоча як вона говорила раніше у неї немає жалісливих ноток до себе і вона намагалася працювати і грати різні ролі. Роль у фільмі “Службовий роман ” їй вдалася і це визнають усі. Зігравши мимру – вона буквально обросла шанувальниками її таланту.

Всім подобається ця актриса з її безпосередністю і душевністю. Подивіться інтерв’ю, яке вона дала і згадайте фільм, а також дізнаєтеся про актрису багато нового.

Відео: інтерв’ю з Алісою Фрейндліх

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.