(Відео) Зірки, які народили від інших чоловіків: Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Світлана Іванова та інші

Як правило основною причиною є те, що батько живе на дві родини.

Багато зірок шоу бізнесу приховують від кого вони народили своїх дітей. Різні можуть бути обставини, які не дають можливість афішувати хто батько дитини. Як правило основною причиною є те, що батько живе на дві родини як у випадку з Валерієм Меладзе. Він десять років фактично жив на дві сім’ї і приховував свої стосунки з Альбіною Джанабаєвою. Але потім коли у них народився син, Валерію довелося публічно зізнатися в тому, що у нього є ще одна дитина, окрім трьох дочок. Розлучилися вони з дружиною тільки після того, коли Альбіна народила від нього другого сина.

 ""

Світлана Іванова рідко коментувала своє особисте життя, але потім зізналася, що весілля з оператором В’ячеславом Лісневський було неофіційно. Це було на Мальдівах. Потім Світлана народила дочку Поліну, проте не повідомила, хто батько дитини. Вона сказала, що щаслива зі своїм обранцем і задоволена життям. Однак ходили чутки, що у неї роман з режисером Джаніком Базіевим, який одружений і має двох дітей. Коли вони з’явилися разом на публіці – то всі зрозуміли, що це правда і привітали закоханих.

Єва Польна і Денис Клявер довго приховували, що у них спільна дочка. Клявер був одружений і ретельно приховував про свою позашлюбну дочку. Після того, коли чутки підтвердилися, їм стало простіше і вони навіть разом відвели дочку в перший клас школи.

Юлія Снигирь почала зустрічатися з Євгеном Цигановим, але коли у них народився син, дружина Євгенія і Юлія не коментували цю ситуацію любовного трикутника. Зараз Юля повернулася до роботи.

Якщо ви хочете дізнатися більше про зірок, які народили від інших чоловіків – подивіться далі це відео.

Відео: зірки, які народили від інших чоловіків

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!