Катерина Кухар показала де вчилася: розвалений храм балетного мистецтва

Катерина Кухар - одна з найпопулярніших балерин України, прима національного театру і зоряний тренер в шоу "Танці з зірками ".

Нещодавно з інсайдерських джерел з’явилася інформація про те, що Кухар зайняла посаду тимчасового директора Київського державного хореографічного училища – місця, де прима-балерина навчилася виконувати свої шикарні па. Тепер вона не тільки буде передавати практичний досвід юним артистам та артисткам, а ще й поліпшить життя навчального закладу. Адже зараз там все в украй плачевному стані.

Розруха і розбиті вікна, а похмурі коридори з успіхом можна використовувати для зйомки фільмів “Сталкер “

Такими словами у себе в Інстаграмі Катерина Кухар описала те, як виглядає столичне хореографічне училище зараз.

“Розбиті двері і вікна … Меблі, яку закуповували три десятиліття назад … Коли проходиш по цих коридорах, серце стискається, але ж в цих стінах маленькі ніжні особистості повинні пізнавати світ прекрасного. І якщо ви знайомі з теорією розбитих вікон – то ви розумієте, що успіх і перспективи залежать у тому числі від елементарного порядку і навколишнього нас середовища “, – описує Катерина реальний стан справ в будівлі. Незважаючи на це, Кухар помітила, що ці жахливі обставини не заважають висококласним викладачам передавати свій безцінний досвід учням, роблячи їх професіоналами і музами танцювального мистецтва.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!