Христина Асмус покрутила задом і поманила за собою – “Я буду шукати тебе “

Нещодавно Крістіна отримала статус "розлученої", і тут же почала заливати в мережу відверті знімки.

Тому черговим відкритим декольте вже не здивуєш. Днями зірка “Текста” і “Інтернів ” опублікувала фото ззаду. Завдяки йому фанати змогли переконатися – у неї прекрасні довгі стрункі ноги і чудові стегна. У підписі до фотографії Христина розповіла про конкурс, в якому можна виграти цікаві дорогі призи.

Крістіна Асмус показала пікантне фото і нагадала про авторське конкурсі

Христина – актриса, яка блиснула завдяки комедійному серіалу “Інтерни “. Він приніс славу, але не хайп. А ось хайпанути Асмус змогла в минулому році, коли знялася повністю голою у фільмі “Текст “. Там у неї була вкрай пікантна сцена, яку фанати охрестили як “майже порнографічну “.

Тоді і почали говорити про їх можливі розбіжності з чоловіком Гаріком Харламовим, адже чоловік відреагував на настільки відверті зйомки підозріло спокійно.

Повертаючись до фотографії, яку скандальна Асмус опублікувала на сторінці в Інстаграм, можна сказати, що дівчина цілком відкрито позує перед камерою на вулиці десь в приватному секторі. Спокусливі короткі шорти показують красу дівчини, роблячи на них акцент. У підписі до фото Асмус нагадала про конкурс, який проходить на її сторінці.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.