Оголосили третього зоряного учасника шоу “Танці з зірками ” 2020: разом з Вінником і Мейхер на паркет вийде Санта Дімопулос

Санта Дімопулос стала третім зірковим учасником 7-го сезону "Танці з зірками ". Вона буде змагатися з Вінником і Мейхер.Ссвою естафету передала Тарасу Цимбалюку.

7-й сезон улюбленної вітчизняними глядачами передачі “Танці з зірками ” стартує восени – з початком нового ТВ-сезону на 1 + 1. Нагадаємо, в минулому роцы перемогу вибороли Ксенія Мішина і Женя Кот.

 "Мішина

На початку червня був оголошений кастинг на участь у новому танцювальному конкурсі 2020 року, де за правилами, повинні взяти участь 14 пар.

Першою зіркою був оголошений улюбленець всіх “вовчиць” України, спекотний красень Олег Винник. Його партнеркою стане сама Олена Шоптенко.

 ""

За ним фігуриста Надія Мейхер порадувала шанувальників жіночої краси своєю згодою. Хто буде її партнером – поки невідомо.

 ""

Далі було певне затишшя, але зате глядачі дізналися склад суддівської трійки. Це: прима-балерина Катерина Кухар, беззмінний Влад Яма і легенда світової хореографії 90-річний Григорій Чапкіс.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Вчора було оголошено, хто стане третім зоряним учасником: це ще одна екс-ВіаГра Санта Дімопулос, яка прийняла естафету від Мейхер і передала її Тарасу Цимбалюку.

Санта Дімопулос

Чи прийме виклик брутальний мачо, ще один улюбленець українських жінок – скоро дізнаємося.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.