Перехворіла коронавірусом Аніта Цой наражає себе на небезпеку

Аніта Цой нещодавно виписалася з лікарні і знову засмутила своїх шанувальників неприємною новиною.

Аніта Цой перехворіла коронавірусом. Хвороба проходила в досить важкій формі, були дні, коли співачка не могла обійтися без апарату штучного дихання. Артистка зізналася, що їй було настільки погано, що іноді її відвідували думки про самогубство. Шанувальники Аніти дуже турбувалися за її стан, адже вони знали, що організм співачки і так ослаблений вічними дієтами.

«Буду худнути на травах», – заявила артистка

Через тиждень після виписки з лікарні Аніта опублікувала пост на своїй сторінці в Instagram, в якому заявила, що знову збирається худнути. 48-річна артистка постійно обмежує себе в їжі і мучить тренуваннями. Останнім часом їй вдавалося привести себе в форму завдяки правильному харчуванню та спорту, але зараз співачка хоче використовувати більш радикальні методи. Аніта повідомила, що буде випробовувати новий корейський метод схуднення, а саме худнути на травах. Така заяву дуже обурила підписників в Instagram. Вони вважають подібну поведінку співачки дивним. «А хіба після лікарні, такі речі допустимі? Бережи себе заради своїх близьких і нас. », «Чи не зарано експерименти на собі проводити? Тільки з лікарні виписалася. Дай організму остаточно одужати і зміцніти. », « Яке ще схуднення? Вам після хвороби організм треба відновлювати треба », – коментують фоловерів. Звичайно, були і ті, які підтримали артистку і самі захотіли дізнатися, що це за чудодійна методика схуднення.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.