Російські зірки, які перемогли рак

Рак - страшне захворювання, яке щорічно забирає до 9 мільйонів життів на планеті.

З кожним роком кількість людей, які захворіли на онкологію стрімко зростає. Але навіть зіткнувшись з цим страшним захворюванням, потрібно пам’ятати, що рак – не вирок. Герої нашого матеріалу на своєму прикладі доводять, що перемогти важку хворобу можливо!

Юлія Волкова

Юлія Волкова
Юлія Волкова

Екс-учасниця легендарної групи «Тату» дізналася про захворювання в 2012 році. Юлії діагностували рак щитовидної залози першої стадії. Дівчині вдалося подолати хворобу, але під час операції був зачеплений голосовий нерв через що вона частково втратила голос.

Дар’я Донцова

Дарина Донцова
Дар’я Донцова

У популярної письменниці Дарії Донцової діагностували рак грудей на останній стадії. Лікування було болісним: 18 операцій, хіміотерапія, але Донцова не здавалася. У лікарняній палаті були написані її 5 перших книг і розроблена «обов’язкова щоденна програма по самовдосконаленню». Не тільки хороше лікування, але і прагнення жити допомогло Дар’ї побороти цю страшну недугу.

Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Діагноз «рак грудей» співачці поставили на початку 90-х. Хвороба була вже на останній стадії і лікарі хорошою закордонної клініки давали дуже маленький шанс на одужання. Сама Лайма довгий час приховувала свій стан від ЗМІ, і розповіла про діагноз тільки після повного одужання.

Володимир Льовкін

Володимир Льовкін
Володимир Льовкін

Екс-солісту гурту «На-на» діагностували рак лімфатичної системи в 2003 році. Через півтора року лікування хвороба пішла і співак почав жити заново: закохався і створив сім’ю. У 2012 році, коли дружина Володимира була вагітна у нього стався рецидив. На щастя, і в цей раз артисту вдалося видужати. Зараз Льовкін з дружиною щасливі в шлюбі і виховують спільну доньку. В кінці 2019 року страшний діагноз поставили дочці Володимира від першого шлюбу – 26-річній Вікторії. Дівчині діагностували рак головного мозку. На початку червня Віка написала пост в Інстаграм, де повідомила, що їй вдалося перемогти недугу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.