Муценіеце закрутила Роман з Пореченковим: всі подробиці

Днями розлучена Агата Муценіеце опублікувала підозрілий знімок зі своїм колегою по цеху Михайлом Пореченковим. Користувачі мережі відразу запідозрили - у них роман.

Шанувальники зраділи таким новин, оскільки нарешті дочекалися для свого кумира Агати справжнього чоловіка поруч. Однак сама актриса і її колега поки офіційно не заявили про те, разом вони. Фанати пильно стежать за Інстаграм-акаунтами знаменитостей, але інформації вони там не давали.

Агата і Пореченков: що відомо про їхній роман?

Агата Муценіеце недавно пережила розлучення з Павлом, і зараз залишилася одна з двома дітьми. Михайло Пореченков зараз знаходиться в другому офіційному шлюбі. Зараз у Міші троє синів, дві дочки і онука. Шанувальники вірять – кидати дружину заради жінки на боці Пореченков не буде. А ось Агата зараз якраз потребує підтримки і міцного чоловічого плеча. Поки фактів про їхні стосунки практично не було. Єдине, що не дає спокою – знімок, на якому Миша і Агата ніжно тримаються за руки.

Можливо, це крок в нове життя, стверджують коментатори.

Нагадаємо, Агата під час карантину виклала в мережу відео, де вона в сльозах скаржиться на те, що Прилучний піднімав на неї руку, напився, виганяв їх з дітьми з дому на вулицю під час епідемії. Дійшло до того, що Павло викинув телефон дружини в вікно, і виходити в Інстаграм їй довелося з телефону мами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.