Турецький красень з “Величного століття ” Бурак Озчівіт показав фото з відпочинку

Бурак Озчівіт прославився роллю в двох культових турецьких серіалах "Корольок - пташка співоча " і "Величне століття".

Це далеко не єдині його ролі, однак саме вони принесли Бураку успіх. Зараз за гарячим східним актором стежить понад 15 мільйонів фанатів, які чекають з нетерпінням нових публікацій і фотографій. Тому не дивно, що всі вони збирають багато лайків і коментарів. Днями Озчівіт показав, як проводить свій відпочинок.

Бурак Озчівіт любить кататися на яхті

За останні кілька днів турецький актор опублікував кілька знімків з яхти. Обговорювали і останній, де він, очевидно про щось задумавшись, дивиться вдалину. На задньому фоні можна побачити море (або океан), а його образ – це стильна смугаста сорочка і капелюх.

Неможливо пройти повз кільце, яке блищить на безіменному пальці Бурака Озчівіта. Він одружений на Фахрі Евджен – актрисі, яка зіграла з ним закохану пару в серіалі “Корольок – пташка співоча “. Також вони разом виховують сина на ім’я Каран. Зараз Бурак Озчівіт продовжує активно зніматися в турецьких серіалах, розвиваючи блискучу акторську кар’єру як в рідній країні, так і далеко за її межами.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.