Пугачова вірить в містику: ланцюжок невипадкових випадковостей

У мережі з'явилося архівне відео Примадонни, де вона поділилася особистим - вірить в силу випадку і випадковості.

Днями на фан-сторінці Алли Борисівни в Інстаграм опублікували старий ролик, на якому знаменитість дає інтерв’ю. На питання журналістки чи вірить вона в випадковості, Пугачова відзначила, що все життя – це випадковість.

“Життя – це ланцюжок випадковостей “

 

На відео Алла Борисівна з властивою їй стильною високою зачіскою, рудими кучерявим добре укладеним волоссям. Макіяж яскравий, акцент на очах. Знаменитість розповіла: “Кожна людина має власну долю, в якій обов’язково є випадок, який грає якусь роль. І взагалі, по-моєму, все життя – це випадок “.

У коментарях прихильники творчості Алли Борисівни Пугачової відзначили, що навіть зараз, через кілька десятків років, їх кумир виглядає так само яскраво і чарівно, як і раніше. Зараз молодості і привабливості Аллі додають чоловік і діти, з якими вона проводить практично весь свій час. Незважаючи на поважний вік, Пугачова веде свій Інстаграм-блог, де ділиться секретами подружнього щастя, побутовими ситуаціями і показує свою щоденну життя.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.