Вагітні танці Каменських: у шанувальників відвисла щелепа

Настя Каменських - одна з найкрасивіших зірок українського шоу бізнесу. Вона це знає, і вміло використовує свої принади для залучення аудиторії.

У своєму Інстаграм, який співачка активно веде, днями вона опублікувала запальне танцювальне відео. Там дівчина в чорному облягаючому топі, який досить ефектно підкреслює пружну пишні груди. Обтягуючі лосини чорного кольору роблять ноги візуально більш худими. Вона на відео танцює, і не одна, а в компанії інших дівчат. Акомпанемент в танцю – пісня самої NK “Elefante “.

Фоловери були в захваті від професійних рухів

 

Коментатори встигли всипати Настю компліментами. Дійсно, навіть після затяжного карантину Каменських виглядає блискуче. А ось деякі зацікавилися її цікавим положенням. “Тільки мені здалося що Настя вагітна?) “, “По сторіз і фото давно помітила, що вона округлилася! Дівчинку чекають, думаю! ” – написали прихильники.

“Звинувачення” в таємній вагітності не безпідставні. Адже навіть незважаючи на те, що танцювала Настя у відвертому вбранні, вона все одно пов’язала на пояс кофту, чим прикрила животик. Уважні шанувальники помітили – він істотно округлився. Сама Настя навіть якщо і вагітна, секрет свого цікавого положення поки не розкриває.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!