Сєрьога зняв документальний фільм, в якому показав, як виховує «викрадених» дітей (ВІДЕО)

Відомий репер Сєрьога зняв невеликий документальний фільм про своє життя після того, як колишня дружина звинуватила артиста у викраденні синів.

19 липня Сергій Пархоменко (творчий псевдонім – Seryoga) опублікував на своєму офіційному YouTube-каналі «Новий Гарлем» 12-хвилинний документальний фільм, в якому пояснив, чому забрав жити синів до себе, і як проходять будні хлопчиків.

Серьога розповів, що його старший син Марк перестав встигати за однолітками і став фізично слабким. Молодший Платон почав вести себе агресивно і неврівноважено, надходили постійні скарги від вихователів на хлопчика. Тоді Серьога зрозумів, що дітям потрібен батько і забрав Марка з Платоном жити до себе.

Життя дітей – режим і дисципліна

У документальному ролику сини Серьоги розповіли, як проходить їх день. Артист тримає дітей в строгості і привчає до порядку. Хлопчики живуть по режиму і постійно тренуються. Кожен день для них – це важка робота над собою. Марк і Платон розповіли, що раніше, проживаючи з матір’ю, вони так багато часу дивилися телевізор, що знали напам’ять усі реклами, а зараз вони вчать вірші. Хлопчики стверджують, що їм подобається життя з татом, вони стали більш уважними і спокійними.

Сергій поділився, що хоче зробити синів свідомими, сильними, готовими зустріти світ таким, яким він є. Репер запевняє, що ніколи, ні за яких обставин не підвищує голос на дітей і тим більше не застосовує силу.

Нагадаємо, що раніше екс-дружина Сергія Пархоменка заявила про викрадення дітей. Жінка запевняла, що не знає, де знаходяться її сини і не спілкується з ними навіть по телефону.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.