Віра Брежнєва народить від Костянтина Меладзе: співачка відверто поговорила зі своїми шанувальниками

Віра Брежнєва зізналася, що планує спільну дитину зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. У своєму мікроблозі вона відверто поділилася з підписниками своїми думками і планами на цей рахунок.

У 2015 році закохані Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе таємно одружилися в Італії. Хоча, ні для кого не секрет, що відносини між ними зародилися ще задовго до офіційних штампів в паспорті, хоча обидва мали свої сім’ї.

До заміжжя з Вірою, композитор і продюсер прожив 19 років у шлюбі з першою дружиною Яною. У них народилося троє дітей — дві дочки і син, у якого лікарі діагностували аутизм.

Брежнєва теж вступила в шлюб з колишнім продюсером, маючи за плечима яскравий досвід в особистому житті. Ще до участі в колективі “ВІА Гра” вона народила свою старшу від дочку Соню, з батьком дівчинки співачка прожила всього кілька років у цивільному шлюбі.

У 2006 році “блондинка з ВІА Гри” залишила гурт і вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, якому народила через три роки дочку Сару.

Вера Брежнева с дочками
Віра Брежнєва з дочками

На питання від шанувальників: чи збирається 38-річна виконавиця народжувати від 57-річного Меладзе, Віра вперше відповіла відверто. Вона зізналася, що з радістю хотіла б стати мамою втретє і останнім часом часто замислюється про поповнення в їхній зірковій сім’ї.

“Я б хотіла відчути щастя материнства навіть більше, ніж один раз”, — зізналася Брежнєва. Чутки про вагітність артистки часто з’являються в ЗМІ та соціальних мережах, фанати виглядають вагітний животик під усіма об’ємними нарядами Віри, проте ні вони, ні Меладзе не підтверджували факт вагітності співачки.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!