Юрія Антонова екстрено госпіталізували: композитор переніс операцію

Виконавець і композитор Юрій Антонов на передодні потрапив до лікарні. Йому довелося перенести екстрену операцію на нозі.

Як стверджує найближче оточення, проблеми з ногою і суглобами у Юрія почалися давно. Ще восени минулого року він страждав від сильних болів, і намагався зайвий раз не відвідувати ніякі заходи.

Операція пройшла успішно

Юрій Антонов
Юрій Антонов

Зараз через складну ситуацію зі здоров’ям знаменитості, знадобилося екстрене хірургічне втручання. Як повідомляють джерела, все пройшло благополучно. Однак поки що Антонов залишається в лікарні, лікарі будуть деякий час спостерігати за його станом, щоб домогтися поліпшення, і не дати шансу на розвиток ускладнень.

Зараз фахівці радять музикантові дотримуватися суворого постільного режиму, не робити різких рухів і просто відпочивати. Однак думки про біль тільки нагнітають стан Юрія.

Відзначимо, Юрій Антонов – це російський і радянський музикант. На його рахунку безліч нагород, серед яких визнання “Народним артистом РФ “. Зараз, у свої 75 років, він продовжує відвідувати творчі вечори і заходи, пов’язані з його діяльністю.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.