«Слов’янський базар 2020»: Лоліта добиралася пішки, а Кіркоров на приватному літаку

Міжнародний музичний фестиваль «Слов'янський базар» став першим масштабним концертом, який не скасували в 2020 році.

З 16 по 18 липня в Літньому амфітеатрі міста Вітебська пройшов міжнародний фестиваль «Слов’янський базар», який без сумніву залишиться в пам’яті глядачів і запам’ятається своїм незвичайним форматом. Під час концерту дотримувалися всі санітарні норми для попередження поширення коронавіруса. Відомо, що артисти повинні були зберігати дистанцію, ходити в масках і дезінфікувати мікрофони. Зіркам естради навіть заборонили приймати букети від глядачів.

Кіркоров прибув на фестиваль в стильній масці
Кіркоров прибув на фестиваль в стильній масці

Добирались пішки і на електричках

У багатьох артистів виникли труднощі з перетином кордону через карантинні обмеження. Знаменитості з Узбекистану та Азербайджану не змогли потрапити на фестиваль, а співачці Лоліті Мілявській довелося добиратися на електричці. Артистка розповіла, що машина, яку відправили за нею з Білорусі не пропустили в Росію. Лоліті довелося пішки проходити через кордон, де її зустрів уже інший автомобіль. А ось російському поп-королю Філіпу Кіркорову пощастило більше. Організатори конкурсу замовили для нього приватний літак і лімузин. Відомо, що артисту надали найдорожчий номер в готелі вартістю 6600 рублів (2300 гривень) на добу.

За результатами конкурсу перше місце і приз 15 тисяч доларів, а також премія «Слов’янська надія» отримала українка Еліна Іващенко. Статуетку Гран-прі отримав білорус Роман Волознев. Своїми виступами порадували багато зірок українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Ірина Білик, Таїсія Повалій, групи “ТІК ” і KAZKA.  

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.