Шепелев з’явився, тепер він на ТНТ: “Нічого цікавіше для мене немає “

Цього літа шанувальники телеведучого Дмитра Шепелєва та його екс-дружини співачки Жанни Фріске почали бити на сполох - Шепелев пропав, і навіть не вшанував пам'ять колишньої дружини в її день народження.

Більше двох місяців від Дмитра не було ніяких звісток, і ось зараз він з’явився, заявивши, що йде на телеканал ТНТ. Раніше Шепелєв розвивав себе в якості ведучого на телеканалі “Перший канал “.

“Нічого цікавіше для мене немає “

Дмитро Шепелєв
Дмитро Шепелєв

Як відомо з прес-релізів, восени на телеканалі ТНТ стартує новий проект для всієї родини під назвою «Ти як я». У центрі шоу – зіркові родини – дорослі і діти. Між поколіннями будуть проходити змагання різного плану.

Сам Дмитро прокоментував своє призначення, і уточнив, що така робота для нього – не просто оплачувана праця, а частина всього життя.

Відзначимо, взимку цього року ведучий заявив про те, що припиняє роботу на Першому каналі. Причини відходу не назвав, але зазначив, що вдячний за досвід і можливості, отримані під час роботи.

«Перший канал це цілий світ для мене. Географія наших подорожей від Аргентини до Парижа, від танкових полігонів Підмосков’я до казахських степів. Люди, найбільше люди, про знайомство з якими не можна було і мріяти », – зазначив в одному зі своїх заяв популярний телеведучий.

На рахунку Шепелєва безліч крутих і рейтингових програм: авторське Ютуб-шоу “Папки”, кілька сезонів в ролі ведучого “Розсміши смішного “, «Насправді», «СтарХіт» та інші.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.