Ігор Ніколаєв привітав улюбленця Путіна Газманова: “Твої ясні дні … “

Відомий радянський і російський естрадний співак Олег Газманов святкує свій 69 день народження.

Як зазначив його друг і колега по цеху Ігор Ніколаєв – 69 – це як репетиція перед більш значущою і урочистою датою в 70 років. Екс-чоловік Наташі Корольової Ніколаєв не втримався, і привітав красеня Газманова з його святом. Чуттєві слова зворушили аудиторію в Інстаграм.

Репетиція 70-річного ювілею

 

Ігор Ніколаєв опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фотографію з Олегом Газмановим. У підписі вказав: “Ех, Олег Михайлович, ну так не буває – знаходиться в такій прекрасній фізичній і творчій формі в твої 69 !!! Вітаю, друже! Бажаю, щоб Генеральна репетиція твого Ювілею пройшла вдало, Маринці і дітям великий привіт, і нехай твої ясні дні ніколи не закінчуються! “.

У коментарях прихильники творчості обох артистів приєдналися до поздоровлень. Вони відзначили, що в свої 69 років Газманов виглядає енергійно, свіжо, бадьоро, і ще готовий утерти ніс більш молодим колегам по сцені. Винуватець торжества також подякував за теплі слова і щире привітання.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.