Волочкова прийшла в суд в шубі: балерина не перестає дивувати

Під час карантину епатажна і скандальна балерина вирішила виділитися, і поїхала в закрите селище Дивеєво в храм. Туди на неї викликали поліцію, і тепер знаменитість змушена нести відповідальність перед законом.

Як повідомляють російські інтернет-видання, скандальна балерина Анастасія Волочкова з’явилася на засідання в платті і в шубі. Це, на хвилиночку, в середині липня. Також вона відразу заявила – з журналістами спілкуватися не бажає, і ніяких коментарів давати не буде.

«Я тут не на прес-конференції. Журналісти, якими б вони не були порядними людьми, все одно все перекручують»

Волочкова прийшла в суд в шубі
Волочкова прийшла в суд в шубі

Настя не може дозволити собі залишитися без уваги, тому дуже емоційно поцікавилася, чи подобається оточуючим її маска в стразах.

Суть претензії суду до балерини

Під час епідемії коронавируса, щоб не допустити поширення інфекції, в країні був введений режим карантину. Нехтуючи цим режимом, Анастасія Волочкова таємно приїздила в закрите на карантин село Дивеево і влаштувала там скандал, образивши представників місцевої влади та поліції.

У мережі було опубліковано відео конфлікту Волочкової з представниками влади і поліції. В результаті наслідок закінчено, суд вирішив Волочкову оштрафувати.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.