Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва: позашлюбні діти, потайний роман і інші таємниці кохання артистів

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва зареєстрували свій шлюб шість років тому, проте їх любов зародилася задовго до штампів в паспорті.

Історія кохання Джанабаеввой і Меладзе могла б лягти в основу сценарію мелодрами – вони пережили і відносини на відстані, і засудження громадськості.

Альбіна і Валерій познайомилися ще до появи співачки в групі «ВІА Гра» в якості руденькій. Джанабаєва влаштувалася до Меладзе на посаду бак-вокалістки. Тоді строгий начальник Валерій попередив співачку, що не потерпить ніяких відносин і романів всередині колективу, дівчина тільки підтримувала такий настрій.

Альбина и Валерий в начале нулевых
Альбіна і Валерій на початку нульових

Однак свою обіцянку першим порушив сам Меладзе – він по вуха закохався в яскраву і талановиту Джанабаєву. На той момент він вже більше 10 років був одружений і виховував трьох дітей.

У 2004 році Альбіна народила сина Костянтина, ім’я батька вона ретельно приховувала багато років. Уже тоді почався таємний роман Валерія і його бек-вокалістки.

Довгих 10 років співак жив на дві сім’ї – він боявся подати на розлучення, адже у нього підростали дочки, спілкування з якими були для артиста дуже важливими.

Все змінилося в 2014 році – Альбіна завагітніла вдруге. Вона подарувала коханій людині другого сина Луку. Після цих подій перша офіційна дружина Валерія, Ірина, сама вирішила подати на розлучення і дати волю чоловікові.

Альбина и Валерий с сыном Лукой
Альбіна і Валерій з сином Лукою

У тому ж році Джанабаєва і Меладзе зіграли таємне весілля, на яку запросили тільки найближчих людей. Їх союз офіційно оформлений вже 6 років, але триває він набагато довше. Цікаво, що весь цей час Альбіна тихо чекала коханого і ні разу не видала таємницю їх з Валерієм відносин.

Альбина и Валерий с сыном Константином
Альбіна і Валерій з сином Костянтином

Багато засудили подружжя, Альбіну назвали розлучницею, а Валерія гуляють зрадником. Інші, навпаки, пораділи, що улюблені змогли бути разом і виховувати своїх дітей. Чи не відомо, хто в цій історії прав, однак зараз Альбіна і Валерій зізнатися, що вони по-справжньому щасливі.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.