Каменських вирішила переплюнути Брітні Спірс (ВІДЕО)

Настя Каменських опублікувала короткий гумористичний відеоролик, де вона пародіює деяких популярних на весь світ співачок. Шанувальники відзначають - у неї вийшло це просто незрівнянно.

Новий відеоролик Настя Каменських опублікувала у себе в Інстаграм. На ньому відомий візажист Олег Машуковскій (Інстаграм – mashukovsky) запитує: “Настюш, а можеш когось спародіювати? ” і називає відомих всьому світу виконавиць. NK навіть не замислюючись співає легендарні хіти Брітні Спірс, Шакіри та співачки Шер.

Шикарна пародія на світових знаменитостей: NK порвала публіку

 

Свій відеоролик Каменських підписала так: “Три пісні як три стани, які бувають у кожної дівчинки:” oops! .. I did it again “,” do you believe in life after love “,” le ro lo le lo le “.

У коментарях фанати відзначили, що голос у Каменських дуже сильний, і зробити пародію на легендарних зірок у неї вийшло просто чудово.

“Талант !!! “, “Офігенний голос !! “, “Мурашки по шкірі! Який ніжний голос .. “, – пишуть фанати.

Відзначимо, Настя Каменських – українська артистка, яка виступає під псевдонімом NK. Також вона дружина репера і музичного продюсера Потапа, з яким раніше виступала в дуеті “Потап і Настя “.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.