Катерина Волкова оголосила про перемогу над хворобою

Відома російська актриса Катерина Волкова, яка прославилася ролями в популярних серіалах, заявила - вона перемогла страшну хворобу.

Після штучних пологів Каті треба було переливання крові. Це врятувало її життя, але “нагородило ” страшною недугою – Гепатитом С. Після тривалого лікування Волкова заявила – тепер вона повністю здорова, і відчуває себе чудово. На своїй сторінці в Інстаграм жінка опублікувала ілюстративне фото і скан-копію виписки з лікарні.

Гепатит С позаду, Катерина Волкова здорова!

Підписники поспішили привітати Катерину Волкову з одужанням, і побажали міцного здоров’я.

«12 тижнів лікування гепатиту С позаду і ось результат – 0! Немає гепатиту. Усе. Точка, крапка. Хвороба виліковна! Спасибі всім за співпереживання і хвилювання! » – написала Катерина Волкова.

Актриса також зазначила, що якщо у когось діагностували цю хворобу, ні в якому разі не потрібно впадати у відчай і падати духом. Потрібно гордо і впевнено йти назустріч лікування і одужання.

Волкова додала, що вилікуватися від недуги їй допомогло ліки з Індії. Яке саме – актриса не уточнила.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.