Андрій Малахов привітав групу One Direction і її фанатів з ювілеєм створення бенду

У своєму Інстаграм-акаунті популярний російський телеведучий опублікував відео, в якому привітав фанатів групи One Direction з першим серйозним ювілеєм.

У 2010 році в Лондоні створили групу One Direction. До неї увійшли музиканти Гаррі Стайлз, Луї Томлінсон, Найл Хоран і Ліам Пейн. Це англо-ірландський бой-бенд, який прославився своїми піснями на весь світ. Як відомо, російський шоумен Андрій Малахов теж є фанатом їх творчості.

Всіх Діріків з 10-річчям групи!

Малахов також додав хештеги # 10yearsofonedirection і # 10yearsof1d. На відео спочатку він стоїть зі спини у фірмовій футболці зі своїм прізвищем. Видно, що він тримає в руках пульт, і перемикає кліпи популярної групи.

 

Також можна побачити який вигляд з вікна Малахова. Очевидно ведучий рейтингових російських передач живе не на околиці, а в самому центрі міста, і вікна виходять на центральні магістралі. Шанувальники ведучого в коментарях відзначили, що теж слухають музику групи One Direction, і висловили слова підтримки цим молодим музикантам.

Трохи про групу One Direction

One Direction
One Direction

Група займається не тільки музикою, але і виступає на різних благодійних марафонах, семінарах і тд. Члени групи якось в інтерв’ю журналістам сказали, що для них бути частиною благодійного руху (мова йде про BBC Children in Need), яке вони дивилися ще будучи дітьми, це приголомшливий досвід.

На даний момент у бенду є 5 записаних і випущених студійні альбомів і один міні-альбом. Серед найпопулярніших треків Gotta Be You, 18, Story of My Life, Perfect і інші.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.