Альона Вінницька зійшлася з Сергієм Большим після 2,5 років розставання: як пара подолала особисту кризу

Альона Вінницька в новому інтерв'ю розповіла, що вони разом з чоловіком змогли вирішити всі проблеми і зараз знову щасливі в шлюбі.

Альона Вінницька прокинулася популярною на початку нульових — вона була першою солісткою легендарної “ВІА Гри” і стояла біля витоків історії колективу. Олену називають однією з найяскравіших і недооцінених учасниць групи.

Приваблювала Вінницька не тільки своїм талантом, а й особистим життям. На відміну від багатьох колег по сцені, вона довгий час зустрічалася з одним чоловіком, за нього ж вийшла заміж. Зі своїм обранцем, музикантом і продюсером Сергієм Большим Алена почала жити разом ще в 1993 році, а в 1995 вони зіграли весілля.

Алена Винницкая и Сергей Большой
Альона Вінницька та Сергій Большой

Подейкують, що саме заради сім’ї співачка пішла з “ВІА Гри”. Вона не справлялася зі стресом і жорстким графіком роботи, у неї не залишалося часу на коханого.

Кілька років тому Вінницька вперше зізналася, що вони з Сергієм переживають важкий період — вони постійно сваряться і конфліктують. В результаті пара вирішила зробити паузу — Сергій та Олена розійшлися без стовідсоткової впевненості на повернення відносин.

На момент розриву подружжя вже відсвяткували срібне весілля — 25 років разом. Тоді вони не були готові коментувати ситуацію навколо їхньої пари, однак і факт розлучення не заперечували.

Алена Винницкая и Сергей Большой
Альона Вінницька та Сергій Большой

Стан самої співачки ускладнювалося і емоційним вигоранням, вона вирішила взяти паузу в кар’єрі і навіть пройшла курс лікування психіатричної лікарні.

Зараз Олена і Сергій починають все з чистого аркуша. За словами співачки, вони проживають свої відносини заново — вчаться бути разом і звикають один до одного.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.