Намагався душити і скинути з 14 поверху: Юлія Паршута розповіла всю правду про чоловіка-ґвалтівника

Фанати, які давно спостерігають за творчістю Юлії Паршута, і подумати не могли, що вона була жертвою насильства.

Однак зараз Юля набралася сміливості, і розповіла про токсичні стосунки. За словами Паршута, її перші серйозні стосунки тривали 10 років, і всі ці роки вона страждала. На початку її коханий красиво залицявся, дарував квіти, завжди був поруч. Коли вони стали жити разом, він також продовжив багато часу приділяти Юлії, і їй це подобалося. Однак з часом з’явився якийсь дискомфорт – здавалося, ніби чоловік параноїдально стежить за нею.

У сварках коханий Юлії Паршута піднімав на неї руку

Юлія Паршута
Юлія Паршута

Юля намагалася піти від нього, однак куди б вона не пішла – він всюди її знаходив. Співачка стверджує – про те, щоб звернутися в поліцію, не було і думки.

«Намагався мене задушити, скинути з 14 поверху, зламати мені ноги. Але найстрашнішим було те, що він мене всюди знаходив. Я збігала купу раз. І кожен раз він повертав », – згадує знаменитість.

Для того, щоб Юля не пішла від аб!юзера, він навіть зробив собі липову довідку про онкологію, нібито відвідував курси хіміотерапії, і вдавав, що йому зле вдома.

Екс-фабрикантка розповіла, що дуже щаслива від розриву цих відносин. Після розставання Паршута в прямому сенсі ходила і оглядалася, адже боялася зустріти чоловіка-тирана на вулицях.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.